martinajoensson.blogg.se

köra bil

Publicerad 2012-11-22 01:02:01 i

Av ren slump snubblade jag över en lite rolig artikel på op.se, om bilbältesanvändning. Bräcke kommun är tydligen bäst på att använda bilbälte. Vad som nu är det roliga med detta är ju att jag INTE KAN köra utan bälte, knappt ens backa ur ett garage OCH jag är från Bräcke.. Sammanträffande..

ledighet

Publicerad 2012-11-21 15:23:54 i

Igår vaknade jag vid 14 av att en gammal klasskompis ringde och surra lite. Det var då lika bra att kliva upp, så jag gjorde mej i ordning och väntade på Papi. Vi tog bussen till valla och käkade lite lasagne. Efter maten bakade jag och små monstren pepparkakor, det slutade med att jag satt där själv och bakade älgar.
Jag hittade igen en skinnryggsäck som jag fick, taaaack Papi!
När jag kom hem väntade jag på Nina och när hon kom hem så rökte vi vattenpipa och drack turkiskt äppelte.

Idag ägnar jag dagen i sängen. Jag har inte lust att göra något alls även fast jag borde. Punkt slut!

yeeey

Publicerad 2012-11-20 07:37:58 i

Fem långa jobbnätter är nu till ända. Men.. Jag trodde jag var ledig till på lördag, ack så fel jag hade. Jag jobbar nämligen redan på torsdag.. Så sjukt typiskt eftersom att det är hockeyträning då. Sen är jag ledig fredag, jobbar lördag, ledig söndag och jobbar måndag, tisdag. Vilket hattande! Nu ska jag (borde döpa om mej till Kaj eftersom autocorrecten oftast vill skriva de när jag vill skriva jag..) sova och njuta av mina två lediga nätter!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3931706/images/2012/pic_50ab24ef9606ee3a76e707d5.jpg" class="image">

tråkmåns

Publicerad 2012-11-18 07:34:02 i

Jag blir så inaktiv då jag har långa jobbperioder. Nu har jag jobbat 3 av fem. Måste sova, är sjukt trött. Hockeyträning idag förhoppningsvis, eeeeextremt taggad!
Tack och hej, leverpastej!

trött

Publicerad 2012-11-15 16:12:24 i

Efter visning av lägenhet blev det lite stickat och dessutom har jag klippt ut överdelen av veckans syprojekt klänning. Nu ska jag försöka sova någon timme innan nattjobb.

ledighet över

Publicerad 2012-11-15 04:57:39 i

Nu ska jag sova, har skjutit lite på det då det var min andra och sista ledighetsnatt för denna gång. Jag har kollat på Cake Boss, ink master, 99 saker med Erik och Mackan och 69 saker du vill veta om sex. Samtidigt har jag börjat ett ny stickning, tänkte sticka en tröja. Min allra första egenstickade tröja! Vi får väl se hur den blir, jag använder inget mönster så det blir intressant.

veckans syprojekt

Publicerad 2012-11-14 23:22:27 i

Ikväll blev det en hockey och fotbollskväll. Först Brunflo mot njurunda och sedan Sverige-England. Zlatan. Gud.

Denna veckas syprojekt är igång, eller ett mönster är gjort åtminstone. Just nu känner jag ingen inspiration så jag avvaktar och fortsätter senare. Meeeeen, det ska bli en klänning i alla fall, tänkte först göra den i svart, en lbd, men den blir nog i ett ljust tyg med lite lite glans istället. Om den blir bra finns nog möjligheten att det blir en svart också!

smart drag

Publicerad 2012-11-14 18:06:30 i

En timme efter senaste inlägget lägger jag mej och gissa vad.. Jo, jag sätter igång en P3 dokumentär.. Så när jag lyssnat klart på den, 1h 19min, så fick musik vagga mej till sömns istället.. Smart drag..

tips från coachen

Publicerad 2012-11-14 02:47:57 i

Jag tänker aldrig mer börja lyssna på en intressant pod då jag ska sova, åtminstone inte en som är 1h 19min..
Men, P3 dokumentär rekommenderas!

två lediga nätter & nya projekt

Publicerad 2012-11-13 08:01:00 i

Nu är 3 jobbnätter avklarade, dags för två lediga. Det ska bli skönt och dessutom har jag ett nytt syprojekt på gång. Jag har funderat lite, jag tänkte att jag ska försöka sy något nytt varje vecka, veckans syprojekt!
Men innan jag drar igång något så ska jag se klart ett avsnitt av Cake Boss och sova några timmar. God natt!

hejdåfest & jobb

Publicerad 2012-11-11 16:02:09 i

I fredags hade vi en liten hejdåfest för Angelika som drar härifrån idag. Det var sjukt mysigt, vi lagade pizza, pratade och drack lite drinkar. Senare blev det lite dans på plaza.
Det var inte så roligt att jobba inatt, men efter några timmar och ett matbesök på Max så gick det bra!

Idag skulle jag ju egentligen på hockeyträning, men jag tar mej inte dit så jag tror jag ska fortsätta sova istället..

Såhär blev veckans syprojekt:
En topp med hög urringning fram och lite djupare på baksidan.

inspiration

Publicerad 2012-11-08 00:33:38 i

Imorse då jag slutade fick jag sådan sjuk inspiration! Jag ville sy, sy, sy! Men efter att ha jobbat 10h med sprängande huvudvärk så nöjde jag mej med att skissa lite innan sovdags.
När jag vaknade kom Papi och hämtade mej så for vi och hämtade upp småbrorsorna på dagis. Sedan lånade jag bilen för att åka på kupan på jakt efter tyg, hittade 3 vit/beigea nyanser. Nöjd tjej!
När jag skulle lämna bilen så stannade jag och lekte med smågubbarna lite.
Så nu på kvällskvisten har jag konstruerat ett mönster, ändrat mönstret, klippt fel, tejpat, klippt ut i tyget, klippt fel, bytt idé och börjat sy. Nu har jag paus med The Office, nyss käkat lax i fetaoströra, gott!

Sy lite mer, sedan sova så jag orkar upp i tid imorgon.

klantigast i världen

Publicerad 2012-11-06 19:43:36 i

Jag är trött nästan jämt, särskilt när jag jobbar, troligtvis för att jag då inte har möjligheten att ligga i sängen alternativt sova. Igår var alltså inget undantag, så jag tänkte att jag skulle åka hiss. Jag tror dock att hissdörren är trög så jag tar i utav bara fan när jag rycker upp den. Mitt huvud är i vägen, pannan får en rejäl smäll och jag blir helt yr och virrig. Efter en stund får jag huvudvärk och blir illamående, vilket håller i sej länge. Dessa symtom tyder på mild hjärnskakning. Bra, Martina, bra. Du har lyckats skaffa dej själv en hjärnskakning. Välkomna att kalla mej världens klantigaste människa.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela