martinajoensson.blogg.se

Egen hårvård, freestyleklipp och ghd

Publicerad 2014-03-29 13:02:03 i Allmänt

I torsdags förmiddag och igår hade vi egen hårvård, min utväxt fick ny färg och sidecuten trimmades och färgades. Och jag blev så sjukt nöjd! Tack till Malin och Emma, för färg och mönster, och tack till Klara för gårdagens styling!
 
 
 
I torsdags eftermiddag fick vi freestyleklippa vilket resulterade i detta, linjer, lugg, asymmetri.
 
 
 
Igår fick jag prylarna som jag beställt från ghd, någon som vill bli stylad? Fantastiska grejer! Försten ut att bli stylad blir Fredrik, det får han tåla.
 

Vägen till att bli frisör

Publicerad 2014-03-26 17:50:36 i Allmänt

Återigen har det gått några veckor. Förra veckan hade vi vår första färgning och helformsklippning, båda gick superbra! (klantig som man är glömde jag ta före/efter-bilder..) Färgningen arbetade vi två och två på så det var en tjej som jag inte kände som blev snygg i håret. Från gul/röd blekning och utväxt till en varm jämn färg. I fredags klippte vi och min modell var Sofia som toppades och blev superfräsch!
 
Idag kom den stora utmaningen, herrklippning med kam och sax. Nervöst som tusan då vi endast klippt en docka EN gång.. Modell var min Fredrik, så skulle det gå käpprätt åt skogen så vet jag att det inte skulle göra så mycket. Men så bra det gick, det flöt på och han blev ännu snyggare än han var innan.. hehe! Dessutom blev han nöjd!
 
 
 
På eftermiddagen for vi på ett litet studiebesök hos en grossist där vi får handla. Jag köpte hem en klippkappa, lite  clips m.m.
 
Förra veckan var vi även på Hårologi, där vi fick en inblick i företaget, produkterna och tillverkningen. Vi fick även testa våra egna hår och fick schampo och balsam som anpassas individuellt. Så intressant verkligen!
 
 

Några veckor senare..

Publicerad 2014-03-10 21:39:34 i Allmänt

Oj, vad mycket jag har lärt mej de senaste veckorna, sjukt intensivt men också väldigt roligt! Vi har gjort allt ifrån permanentrullning till inläggningar till folieslingor. Förra veckan gick vi in på färglära vilket är mycket att lära sej..
 
 
 
Igår åkte lillbrorsorna, papi och Sara hem efter några dagar hos Syjjan med 5års (och 7års och 51års och 37års) kalas, bus och shopping. Och i början av veckan var mami och Jonnis här. Snacka om att det är tomt nu!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela